vendredi 14 juin 2013

De Wever raye les combattants de Syrie du registre national ! L'art de se faire des électeurs flamands supplémentaires.

De Wever schrapt Syrië-strijders uit bevolkingsregister

vrijdag 14 juni 2013 om 04u38
Syriëstrijders zijn niet meer welkom in Antwerpen. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) laat jongeren uit zijn stad die actief meevechten in Syrië ambtelijk schrappen.
Bart De Wever © Belga

Daardoor hebben ze geen officieel adres meer en verliezen ze al hun sociale rechten, schrijft Gazet van Antwerpen vrijdag. "Het ambtelijk schrappen van deze mensen valt volledig onder mijn bevoegdheid", aldus De Wever. "Het is een lange procedure die intussen is opgestart. Bij verschillende controles stelden we vast dat ze niet meer in de stad wonen."

De hel

De Antwerpse burgemeester roept jonge moslims ook op deze zomer niet naar Syrië te trekken. "Laat je oren niet hangen aan radicalen. De kans is groot dat je niet meer terugkeert uit Syrië, want daar is het de hel", waarschuwt hij.

Meteen arresteren

De Wever schat de kans hoe dan ook klein in dat de jongeren nog zullen terugkeren. "Deze Antwerpse jihadisten weten dat hen een gerechtelijk dossier boven het hoofd hangt. Als ze hun kop hier weer boven water steken, worden ze opgepakt", klinkt het nog. (Belga/TV
)

Aucun commentaire: