dimanche 26 juin 2011

Porcinet porte plainte contre un francophone .......

Selon sa stratégie habituelle, Adolf De Wever se présente comme victime des francophones.

D'autre part les insultes, intimidations et autres des abrutis du TAK, VMO et autres ne sont jamais condamnés.

Les fascistes du nord ne sont absolument pas respectables.

Bart De Wever werd bedreigd na uitlatingen Maingain

zaterdag 25 juni 2011 om 16u32

Het Brussels gerecht heeft een dertiger uit Tubeke verhoord omdat hij beledigende en bedreigende mails stuurde naar N-VA-voorzitter Bart De Wever. De man 'steunde' Olivier Maingain in zijn aanhoudende aanvallen op De Wever.
Bart De Wever
Bart De Wever © Belga

De man had de mails thuis vanop zijn pc verstuurd naar aanleiding van de woordenwisseling tussen De Wever en FDF-kopstuk Olivier Maingain. Na zijn verhoor werd de Tubekenaar vrijgelaten. Hij beloofde niet te herbeginnen.

SS-ers
De mails van de man waren donderdagavond aangekomen op het mailadres van Bart De Wever. In de berichten stonden zaken als "ze moeten allemaal geliquideerd worden", "het zijn SS-ers" en "solidariteit Maingain". Na het zien van de mails diende De Wever klacht in bij het Brusselse gerecht.

Onderzoeksrechter Wim De Troy liet de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) van Brussel uitzoeken wie de mails had verstuurd en al snel kwamen de speurders uit bij de dertiger uit Tubeke. Die werd opgepakt en meegenomen voor verhoor.

Over de schreef
Op zijn computer werden sporen van de verzonden mails teruggevonden en de man bekende ook dat hij de auteur van de berichten was. Volgens het parket zou hij ingezien hebben dat hij over de schreef was gegaan. Hij werd dan ook niet voorgeleid bij de onderzoeksrechter maar kon na zijn verhoor beschikken. (Belga/EE)
  

Aucun commentaire: