vendredi 12 août 2011

La haine des fans d'Adolf De Wever !!!!!


Vlaamse artiesten krijgen haatmails van fans Bart De Wever

vrijdag 12 augustus 2011 om 09u06

Vlaamse artiesten die kritiek hebben op Bart De Wever krijgen massaal haatmails toegestuurd. Eerder al klaagde Gwendolyn Rutten in Knack aan dat politici zich aan bergen haatmails mogen verwachten als ze een standpunt innemen over de N-VA.
Bart De Wever
Bart De Wever © Belga

Vlaamse artiesten die dezer dagen hun mailbox zien overlopen met haatmail van fans van Bart De Wever zijn onder meer Bart Peeters, Daan en Milow. ‘Al wie tegen Bart De Wever is, moet gewoon zijn bek houden,’ schrijft De Morgen, die mocht meelezen in de mailboxen van de Bekende Vlamingen
.

‘Het varieert van onbeschoft tot ronduit griezelig,’ zegt Stijn Peeters, broer en manager van Bart Peeters. De zanger en VRT-presentator had zich eerder deze week in het Radio-1 programma Touché kritisch uitgelaten over Bart De Wever die volgens hem verantwoordelijk is voor het politiek immobilisme in dit land. Peeters kreeg 800 haatmails toegestuurd.

In de mailbox van Bart Peeters: 
- Ik hoop voor zijn geliefden dat hem eens een infarct overkomt. Ik heb hem altijd al een onnozel ventje gevonden. 
- Als ge denkt dat ge moet rammelen met de Vlamingen, blijf dan in Marokko waar ge u thuisvoelt, vuile nestkakker. 
- Sterf met uw Marokkaanse vrienden. 
Daan moet het ontgelden omdat hij in het nummer ‘Landmijn’, ook een aanklacht tegen het politiek immobilisme, zingt dat het land van Bart De Wever niet zijn land is.

In de mailbox van Daan: 
- Ga nog wat wiet smoren, linkse hippie.

- Wat een idioot. 

- Hij adoreert Di Rupo, een collaborateur dus.

‘Ik krijg ook vaak het verwijt te knoeien met belastinggeld ,’ zegt Daan in De Morgen, ‘terwijl ik altijd subsidies heb geweigerd.’

Milow kreeg honderden haatmails omdat hij in een kranteninterview liet optekenen dat Bart De Wever nog niets heeft verwezenlijkt. Volgens Milow leert een beetje onderzoek dat veel haatmail geschreven wordt door N-VA-verkozenen op gemeenteraadsniveau.

Politici
Ook politici die kritiek uiten op de N-VA of op Bart De Wever krijgen haatmails toegestuurd. In april vroeg het liberale kamerlid Gwendolyn Rutten in Knack aan Bart De Wever om een standpunt in te nemen over die haatmails. Haar eigen mailbox stroomde vol toen ze in een opiniestuk schreef dat N-Va’er Vic Van Aelst zich bezondigde aan racisme. De N-VA heeft tot nog toe geen standpunt ingenomen. (EE)

1 commentaire:

Draugtor a dit…

Le tri commence en flandre entre les bon flamands et les mauvais flamands (de préférence de gauche et anti BDW.)
Bruxelles accueillera avec plaisir tous les réfugié politiques flamands qui ne seront plus les bienvenue en flandre. Ha, mais nous le faisons déjà, il y a 7% de flamand à bruxelles :)