jeudi 2 juin 2011

Quand les flaminds émigraient en masse en Wallonie.Les insultes, la haine et la stupidité de Van Aelst !!!
Collaboration flamingante avec les Nazis minimisée !!!!

Dans cet article, on minimise la responsabilité flamingante et on dilue leurs actes sur la Belgique comme d'habitude.

Et l'on prend grand soin de cacher que les flamingants avaient préparé des listes de juifs tenues à la disposition des Allemands qui n'ont même pas du les demander lors de l'occupation.

Amnistie non méritée.


lundi 30 mai 2011

Het Brussels Gewest staat op instorten !

Article paru dans le Knack du 25 mai 2011 dont le journaliste Han RENARD se fait plus porte parole des haines et rancoeurs flamingantes.

Selon le journaliste, les confidences faites par un politicien PS de Bruxelles, cette dernière serait prête à s'écrouler faute de financement, de bonne gestion, de manque de prévoyance, etc ..... selon la litanie flamingante habituelle.

Avec leurs sous-entendus de bonnes solutions flamandes, ils veulent s'emparer de Bruxelles en restructurant pour y minoriser les francophones et s'emparer en douce des leviers du pouvoir.
Entre-temps, ils pompent de Bxl chaque année 17Mia d'euros dont ils ne parlent pas dans cet article.

Nous, notre langue, notre culture et notre ville ne voulons pas être pollués par des fascistes flamingants.  Ils ne veulent pas le comprendre parce que l'argent et le prestige de Bruxelles les fait baver d'envie ...

La haine flamingante personnifiée. Il présente à nouveau les bons flamands en éternelles victimes des francophones.

Van Aelst: "Franstaligen verkrachten onze taal"

maandag 30 mei 2011 om 10u51

Vic Van Aelst
Vic Van Aelst © Belga

Vic Van Aelst (N-VA) heeft opnieuw zwaar uitgehaald naar de Franstalige politici. Het Nederlands werd in België nooit gerespecteerd en de Vlamingen zijn te braaf, vindt hij.

Van Aelst zei dat in De Ochtend op Radio 1. De bekende strafpleiter benadrukte in eigen naam te spreken en baseert zich op 40 jaar wonen in en rond Brussel en op zijn ervaringen in de Brusselse advocatuur.

Taal
“De Franstaligen respecteren de taalwetgeving niet,” zei Van Aelst. “Ze doen er alles aan om de taalwetgeving te omzeilen. Aan de balie en in ziekenhuizen bijvoorbeeld worden eentalige mensen op tweetalige diensten ingeschakeld. Ze kunnen mij niet in mijn eigen taal te woord staan. Dat is gruwelijk. En het gebeurt systematisch.”

Bij “diegenen die in Franstalig België het voor het zeggen hebben”, bespeurt de N-VA’er een “ongelooflijk meerwaardigheidsgevoel”. Van Aelst: “Luister maar naar hoe Di Rupo, Onkelinx en Milquet onze taal verkrachten. Dat doet mij pijn aan het hart.”

“Blijkbaar heeft men nog niet veel geleerd. In 1972 was Edmond Leburton (PS) premier en hij sprak geen woord Nederlands. Als Di Rupo nu aan de macht zal komen, welk Nederlands zal hij spreken?"

Vlaamse toegevingen
"Het Belgisch compromis heeft nooit bestaan", zo ging Van Aelst verder, want het gaat steeds om "toegevingen van de Vlamingen". "Ik ben bij N-VA gegaan omdat ik voor de eerste maal een partij zie die weerstand biedt aan de Franstalige partijen".

Van Aelst stelt vast dat "gevochten" moet worden voor bepaalde rechten. “Brussel-Halle-Vilvoorde is een typevoorbeeld: wij moeten betalen voor iets dat ons grondwettelijk toebehoort", zegt hij.

N-VA
Dat Waals minister-president Rudy Demotte zondag nog excuses van Van Aelst gevraagd voor uitspraken tijdens een partijmeeting, is "ongelooflijk" gezien de taaltoestand in Brussel, vindt de strafpleiter.

Indien N-VA-partijvoorzitter Bart De Wever die bewuste uitspraken moet veroordelen, zoals Demotte vroeg, "dan moet hij dat doen": De Wever is partijleider en Van Aelst volgt hem, klonk het. (Belga/KVDA)