jeudi 15 mars 2012

Duplicité flamingante !

Les missions économiques sont préparées largement à temps par les partenaires, à savoir les Flamands, les Bruxellois et les Wallons ainsi que la famille royale.

Kris Peeters a pris l'habitude de saboter le travail des autres au profit de sa grande flandre et son fier peuple flamingant en précédant les délégations avant date dans les pays qui intéressent ces gens du nord qui ne sont pas fair play avec les Belges francophones et Wallons qu'ils spolient sans scrupules.

De plus il arrive à Peeters de ne pas payer sa contribution aux frais d'organisation de ces missions.

Les journalistes flamingants présentent pudiquement l'hypocrisie de Peeters et de la flandre comme une "rivalité" alors que ce n'est qu'un égoïsme monstrueux et de la cupidité profonde qui animent les flamingants pour qui les francophones ne sont que des citoyens de seconde classe qui ne valent les fiers flamands !!!!

Il est largement temps que nous divorcions. Nous n'avons rien de commun avec ces voyous. mercredi 14 mars 2012

Sa majesté Adolf De Wever n'en à rien à foutre de la constitution et des lois belges. Ce minable est le futur dictateur des flamingants.

Bart De Wever wil grondwet negeren voor confederalisme

zaterdag 03 maart 2012 om 05u57
Bart De Wever maakt het confederalisme de inzet van de verkiezingen van 2014. 'Als de N-VA wint, dan moeten de andere Vlaamse partijen ons volgen.' Desnoods moet de grondwet wijken.
Bart De Wever N-VA
Bart De Wever N-VA © Belga
N-VA-voorzitter Bart De Wever zet zwaar in op de verkiezingen van 2014. "Wint de N-VA, dan moeten de andere Vlaamse partijen ons volgen" in de keuze voor het confederalisme, zegt hij  in Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen.

'Wij gaan voor de shock'
Desnoods moet de grondwet maar even wijken. "In dit land zijn de grootste veranderingen buiten de grondwet gebeurd", zegt De Wever. "Wij gaan voor de shock. Dat kan gebeuren zonder chaos of
revolutie", verzekert De Wever. "In 2014 moet een consensus mogelijk zijn rond confederalisme", het principe waarbij de deelstaten via verdragen regelen vat ze nog samen willen doen en regelen.

'Geen geloof in klassieke staatshervorming'
De N-VA-kopman wil daarvoor desnoods de grondwet even terzijde leggen. Dat gebeurde eerder al met het algemeen stemrecht, argumenteert hij.

"Niets is zo krachtig als een rijp idee. De grondwet kan later nog altijd aangepast worden", aldus De Wever, die naar eigen zeggen niet meer gelooft in een "klassieke staatshervorming".

‘In 2014 gaan wij voor confederalisme. Dat is ons programma.’

Vlaams Belang 
De N-VA-voorzitter ergert zich nog steeds op de kritiek dat zijn partij onderdak geeft aan overlopers van het Vlaams Belang. ‘Johan Vande Lanotte was vroeger een maoïst. Frank Vandenbroucke een trotskist. Moeten we dan uitgerekend van hun partij de meeste verwijten krijgen?

Burgemeester van Antwerpen
De Wever wil nog altijd niet bevestigen dat hij bij de gemeenteraadsverkiezingen kandidaat-burgemeester is in Antwerpen, waar hij het dan opneemt tegen Patrick Janssens (SP.A) en Annemie Turtelboom (Open VLD) ‘Op 21 april zult u dat weten. Tot dan zeg ik niets. Maar we gaan in Antwerpen hoe dan ook de uitdaging aan. De socialisten zijn er al sinds 1921 aan de macht. Het wordt tijd dat we daar het stof afdoen.

Nog 2 jaar voorzitter N-VA 
De Wever zegt in het interview ook dat hij nog maximum twee jaar voorzitter van N-VA wil zijn. ‘Ten laatste in 2014 stop ik als partijvoorzitter. Dat staat in marmer gekapt. Ik heb er dan 10 jaar opzitten. Langer zou nadelig zijn voor de partij. Ik heb al te veel politici ten onder zien gaan aan de illusie van onsterfelijkheid. (EE)